Samen rijden met Toogethr

Duurzaam Bereikbaar Heijendaal en Slim & Schoon Onderweg zijn samen een initiatief gestart om de app Toogethr te lanceren in Heijendaal. Toogethr is dé ridesharing app die collega’s automatisch aan elkaar koppelt om samen naar het werk en weer terug naar huis te rijden. Hiermee besparen deelnemers niet alleen brandstofkosten, ook zorgen ze samen voor minder CO2-uitstoot. Daarnaast neemt ook het aantal files af door het gebruik van deze app.

 

Momenteel zijn er al duizenden gemotiveerde gebruikers van Toogethr in Nederland en België. Dit aantal groeit dagelijks. Aangesloten bedrijven zijn onder andere KLM, Shell en Danone. Ook zijn er hele gebieden aangesloten bij Toogethr, waaronder IJmond & Schiphol. In totaal zijn er nu ruim 170.000 ritten samengereden. Dit betekent dat er ruim 450.000 liter aan brandstof is bespaard en ruim 1,2 miljoen KG aan CO2-uitstoot. Hiermee levert Toogethr met alle aangesloten gebruikers een bijdrage aan een beter bereikbaar en schoner Nederland.

De app Toogethr kun je direct downloaden via de app store. Bekijk je dit bericht via je telefoon? Download de app dan direct via de volgende link: klik hier