Tweede bijeenkomst gebiedsvisie Campus Heijendaal

Op dinsdagavond 11 juli vindt de tweede participatiebijeenkomstplaats voor de gebiedsvisie Campus Heijendaal. Het thema voor deze werksessie is verbindingen en verplaatsingen. 

De Radboud Universiteit, het Radboudumc, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de gemeente Nijmegen werken aan een toekomstvisie voor de campus. Tijdens de eerste bijeenkomst op 12 januari stond de aanleiding voor de gebiedsvisie en de ambities en de opgaven voor het gebied centraal. In groepen is opgehaald wat de deelnemers als de belangrijkste kansen en zorgen zien rondom vier thema’s: ‘identiteit & herkenbaarheid’, ‘groen, klimaat en gezondheid’, ‘levendigheid: voorzieningen, wonen en bedrijvigheid’ en ‘verbindingen en verplaatsingen’. De opbrengst van de bijeenkomst is terug te vinden op de website van MijnWijkplan.

Werksessie 11 juli: verbindingen en verplaatsingen

De opbrengsten van 12 januari zijn gebruikt om samen met het stedenbouwkundig bureau PosadMaxwan eerste denkrichtingen voor de gebiedsvisie uit te werken. De bijeenkomst van 11 juli staat in het teken van ‘verbindingen en verplaatsingen’.  De initiatiefnemers voor de visie presenteren dan de eerste denkrichtingen voor mobiliteit. De betrokken partijen zijn benieuwd wat u van deze denkrichtingen vindt en welke afwegingen u daarbij maakt. Net als na de eerste bijeenkomst zal er weer gelegenheid zijn om ook na de sessie uw inbreng te geven.

Wilt u (weer) meedoen?

Wilt u meedoen aan de tweede werksessie voor de gebiedsvisie? De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 juli van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur bij de Radboud Universiteit, Elinor Ostromgebouw, Heyendaalseweg 141 (Theaterzaal C). In deze zaal is ruimte voor maximaal 170 mensen. We willen u daarom vragen om u hier aan te melden.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via email: campusheijendaal@nijmegen.nl