Fit de winter in? Rij2op5!

Uit onderzoek onder e-bikeproef deelnemers blijkt dat gezondheid een belangrijke reden is om te fietsen naar het werk. Fietsen is immers een goede vorm van beweging. Met een half uur fietsen per dag, haal je makkelijk het advies van de Gezondheidsraad om je wekelijks minstens 150 minuten matig intensief in te spannen.

E-bike proberen

Ervaar zelf hoe lekker het is om op een elektrische fiets naar je werk te fietsen. De E-bike of Speed pedelec geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, je komt fris en ontspannen aan en het scheelt in je portemonnee. Daarnaast is fietsen naar het werk een duurzame keuze!

Werk jij bij ROC Nijmegen, Radboud Universiteit of Radboudumc? Probeer twee weken gratis een e-bike of speed pedelec uit! Op rij2op5.nl/heijendaal kun je je aanmelden voor de E-bikeproef.

Een eigen E-bike?
Heb je interesse in de aanschaf van een E-bike? Een nieuwe E-bike is een flinke investering. Zorg dat je een E-bike vindt, die goed bij jou past! Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte E-bike, heeft Rij2op5 een aantal punten op een rij gezet voor de aanschaf van een E-bike. Je leest ze hier!