Onderhoud N844

Op 19 februari 2020 is de tweede fase van onderhoudswerkzaamheden aan de N844 gestart. Dit is de Rijksweg tussen Malden en Nijmegen. Ter hoogte van de McDonald’s in Malden is een bypass aangelegd. Van 2 maart tot en met 25 maart wordt al het gemotoriseerde verkeer via die tijdelijke bypass geleid en kunnen fietsers in beide richtingen gebruik maken van het fietspad aan de Oostzijde (kant van de McDonald’s).

Nachtafsluiting

In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 maart en van dinsdag 24 op woensdag 25 maart worden asfaltwerkzaamheden aan de Rijksweg uitgevoerd. Tussen 20.00 uur ’s avonds en 06.00 uur ’s ochtends is de weg tussen kruising Grootstalselaan en Kluissestraat afgesloten voor verkeer. De bus rijdt gewoon volgens het gebruikelijke tijdschema en de opstapplaatsen blijven hetzelfde.

Lees alles over deze onderhoudswerkzaamheden op gelderland.nl/N844.

Laat de fietser in je los

Maak je regelmatig gebruik van de N844, bijvoorbeeld om naar je werk te komen? Tijdens de werkzaamheden zul je goed moeten nadenken over hoe je anders kunt reizen. Daarom is de campagne  ‘laat de fietser in je los’ in het leven geroepen.

Automobilisten kunnen tijdens de werkzaamheden 2 weken lang gratis gebruik maken van een e-bike. Dus, automobilist, laat de fietser in je los! Hierbij maken fietsgebruikers ook nog eens kans op leuke prijzen, zoals een splinternieuwe e-bike. Kijk op www.laatdefietserinjelos.nl voor meer informatie of om je aan te melden.